EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Persoonlijke ontwikkeling en gezondheid

Wij bieden onder andere cursussen met de volgende onderwerpen:

  • Omgaan met stressvolle situaties
  • Communicatiestijl (kracht en valkuilen)
  • Balans vinden op het werk of in je privéleven
  • Met kritiek omgaan
  • Assertief zijn

Gevolgen Coronavirus

Gelukkig mogen we weer met groepen samen komen en kunnen we weer cursussen geven! We zullen wel geschikte ruimtes moeten vinden om samen te komen, zodat we besmetting met het virus te voorkomen. De ruimtes moeten goed geventileerd kunnen worden en groot genoeg zijn om 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen bewaren.

In enkele wijken en in ons pand aan het Sint Pieterskerkhof kunnen we al terecht. We zullen zo snel mogelijk een rooster maken, zodat we weer toegankelijk zijn voor iedereen.

Twee cursussen bieden wij tegenwoordig online aan: ‘Omgaan met stress in het dagelijks leven’ en ‘Moed houden in tijden van onzekerheid’. U kunt thuis, vanuit uw eigen stoel, deze cursussen volgen achter uw computer. Ervaren trainers begeleiden u in live videobijeenkomsten.

Wat kunt u nu al doen?

U kunt zich voor alle cursussen inschrijven. Blijf dat vooral doen! Bij voldoende aanmeldingen kunnen wij de cursus inplannen. Wij nemen altijd zo vlot mogelijk contact met u op.

Wilt u individuele hulp of ondersteuning? Heeft u een vraag? Bel ons op 030 23 61 770 of mail naar groepen@u-centraal.nl.

Voor het meest actuele aanbod en alle ontwikkelingen rondom het coronavirus, raden wij u aan onze website in de gaten te houden. Wij hopen u heel snel te zien bij een van onze cursussen of themabijeenkomsten. Houd uzelf gezond!

Let op staat er als startdatum 31-12-2020 bij een cursus? Dit is niet de echte startdatum. U komt in dit geval automatisch op de wachtlijst terecht. Wij nemen dan contact met u op.


Een aantal reacties van deelnemers:
'Ik ben heel dankbaar voor deze training. Het heeft me inzicht gegeven in mijn houding en denkpatronen. Nu kan ik verder'.
'Ik ben bewuster bezig met de dagelijkse dingen en leer accepteren dat er soms ook minder prettige dingen zijn'.
'Complimenten voor de inhoud, betrokkenheid en kennis van de docenten'.
'Ik ben er sterker uitgekomen. Ik kan nu meer zin wie ik ben. Ik heb veel van medecursisten geleerd'.


Heeft u nog vragen?
Wilt u meer weten? Of heeft u moeite om het aanmeldformulier op internet in te vullen? Bel voor meer informatie 0
30-2361770 of mail groepen@u-centraal.nl.