EmailTwitterFacebookLinkedInGoogle Plus One

Menu

Waarderingsdag


Als je altijd voor een ander klaarstaat, is het goed om ook aandacht aan jezelf besteden. Daarom organiseert Steunpunt Mantelzorg Utrecht met enige regelmaat waarderingsdagen voor mantelzorgers. U gaat dan met een groep een dagje uit, kunt even bijtanken en ervaringen uitwisselen.

In 2019 staan er totaal acht dagen op ons programma. U kunt dit jaar aan totaal één dag meedoen. Hieronder ziet u het u  het programma voor zover dat nu bekend is en kunt u zich onderaan de pagina aanmelden bij het kopje "Klik op onderstaande link(s) om u in te schrijven".

Klik op onderstaande link(s) om in te schrijven


Op 24 mei 2018 gingen mantelzorger op waarderingsdag naar Kasteel Doorwerth.
Consulent Esther van Bokhorst maakte een vlogverslag van deze dag.

Op 1 maart gingen mantelzorgers op waarderingsdag naar het Muziekgebouw in Amsterdam. Consulent Esther van Bokhorst maakte een vlogverslag (3.23 minuten) van deze dag.

n september 2017 gingen mantelzorgers op waarderingsdag naar Rotterdam. Consulent Esther van Bokhorst maakte een vlogverslag (4 minuten) van deze dag.


Contactgroepen

Ervaringen delen met mensen die precies begrijpen wat u meemaakt. Dat is de gedachte achter contactgroepen voor mantelzorgers. In onderstaand filmpje vertellen mantelzorgers wat dat voor hen betekent. Op onze pagina Groepen voor mantelzorgers ziet u welke groepen er dit seizoen plaatsvinden.