Waarderingsdag


Als je altijd voor een ander klaarstaat, is het goed om ook aandacht aan jezelf besteden. Daarom organiseert Steunpunt Mantelzorg Utrecht met enige regelmaat waarderingsdagen voor mantelzorgers. U gaat dan met een groep een dagje uit, kunt even bijtanken en ervaringen uitwisselen.

In 2019 staan er totaal acht dagen op ons programma. U kunt dit jaar aan totaal één dag meedoen. Verder naar onderen op deze pagina ziet u  het programma voor zover dat nu bekend is en kunt u zich aanmelden bij het kopje "Klik op onderstaande link(s) om u in te schrijven".


Klik op onderstaande link(s) om in te schrijven


Op 24 mei 2018 gingen mantelzorger op waarderingsdag naar Kasteel Doorwerth.
Consulent Esther van Bokhorst maakte een vlogverslag van deze dag.

Op 1 maart gingen mantelzorgers op waarderingsdag naar het Muziekgebouw in Amsterdam. Consulent Esther van Bokhorst maakte een vlogverslag (3.23 minuten) van deze dag.

n september 2017 gingen mantelzorgers op waarderingsdag naar Rotterdam. Consulent Esther van Bokhorst maakte een vlogverslag (4 minuten) van deze dag.


Contactgroepen

Ervaringen delen met mensen die precies begrijpen wat u meemaakt. Dat is de gedachte achter contactgroepen voor mantelzorgers. In onderstaand filmpje vertellen mantelzorgers wat dat voor hen betekent. Op onze pagina Groepen voor mantelzorgers ziet u welke groepen er dit seizoen plaatsvinden.