Waarderingsdag


Steunpunt Mantelzorg organiseert waarderingsdagen en contactgroepen voor mantelzorgers. Tijdens waarderingsdagen kunt u zich ontspannen en ontmoet u andere mantelzorgers. In onze Activiteitenagenda en in het Jaaroverzicht 2018 ziet u welke activiteiten op het programma staan.

Wilt u meer informatie, of samen met Steunpunt Mantelzorg Utrecht zo'n dag organiseren? Neem dan contact met ons op met het Steunpunt Mantelzorg, 030 236 17 40, mantelzorg@u-centraal.nl.


Speciale waarderingsdagen: (aanmelden kunt u onderaan de pagina)

Let op: Onderstaande dagen zijn uitgesteld! U kunt zich wel inschrijven. Wij nemen daarna contact met u op om de nieuwe datum te door te geven.

Aanmelden? Klik hier

Aanmelden? Klik hier.

Op 24 mei gingen mantelzorger op waarderingsdag naar Kasteel Doorwerth.
Consulent Esther van Bokhorst maakte een vlogverslag van deze dag.Op 1 maart gingen mantelzorgers op waarderingsdag naar het Muziekgebouw in Amsterdam. Consulent Esther van Bokhorst maakte een vlogverslag (3.23 minuten) van deze dag.In september 2017 gingen mantelzorgers op waarderingsdag naar Rotterdam. Consulent Esther van Bokhorst maakte een vlogverslag (4 minuten) van deze dag.


Contactgroepen

Ervaringen delen met mensen die precies begrijpen wat u meemaakt. Dat is de gedachte achter contactgroepen voor mantelzorgers. In onderstaand filmpje vertellen mantelzorgers wat dat voor hen betekent. Op onze pagina Groepen voor mantelzorgers ziet u welke groepen er dit seizoen plaatsvinden.
Klik op onderstaande link(s) om in te schrijven