EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Sociale Vaardigheid voor Volwassenen

Gemakkelijker omgaan met anderen. Dat leer je op de training Sociale vaardigheden voor volwassenen. Ook als je volwassen bent, is contact met anderen niet altijd gemakkelijk. De training Sociale vaardigheden voor volwassenen is er voor mensen die hun contacten met anderen willen verbeteren en misschien ook meer sociale contacten willen. In de training leer je om te gaan met voor jou moeilijke situaties. Je stapt makkelijker op anderen af en leert op jezelf te vertrouwen.

Herken je een of meerdere van deze situaties? Je wordt geregeld niet door anderen begrepen. Je hebt snel onenigheid met mensen. Je durft niets te zeggen in een lastige situatie. Je spreekt liever geen vreemde mensen aan. Dat kun je veranderen door mee te doen aan een training Sociale vaardigheden. Je volgt de training samen met een groep mensen, die allemaal willen leren om gemakkelijker om te gaan met bepaalde situaties. We doen dat door ervaringen te delen in de groep, waarbij deskundige trainers je allerlei tips kunnen aanreiken. Er wordt veel geoefend met elkaar en soms worden moeilijke dingen besproken, maar er wordt ook regelmatig gelachen. 

Tijdens deze training gaan we aan de slag met:

  • contacten leggen met anderen en een gesprek voeren
  • opkomen voor je mening en tegen anderen ingaan
  • reageren op kritiek en boosheid
  • uiten van kritiek en boosheid 

Aantal bijeenkomsten: 6

Locatie: Drift 11, Utrecht

Kosten: 30 euro, met U-pas 15 euro

Wanneer: Dinsdagmiddag 28 januari, 4,11,18,25 februari en 3 maart van 16:00 tot 18:00 uur

Informatie: bij IJda Colet, 06 - 10 78 77 38

Aanmelden: Door op onderstaande groene regel met de datum 31-12-2020 te klikken komt u bij het aanmeldformulier.Zodra u bent ingedeeld in een groep ontvangt u bericht. Mocht u tussentijds vragen hebben kunt u mailen met groepen@u-centraal.nl

Klik op onderstaande link(s) om in te schrijven