EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Bijeenkomst 'Financiën na ontslag'

Heeft u te maken met ontslag (of einde van een arbeidscontract)? Het verliezen van uw baan kan ingrijpend zijn. Ook op financieel gebied. Vaak moeten er zaken worden geregeld en heeft u te maken met een lager inkomen. Veel mensen komen na een ontslag in financiële problemen. Hoe voorkomt u geldproblemen? In de bijeenkomst 'Financiën na ontslag' helpen wij u graag om u voor te bereiden op de financiële gevolgen van ontslag.

In deze eenmalige bijeenkomst krijgt u informatie over welke regelingen en toeslagen er zijn. Hoe u geld kunt besparen. En hoe u een overzicht maakt van uw inkomsten en uitgaven. Daarnaast biedt de bijeenkomst de mogelijkheid om mensen te spreken die hetzelfde hebben meegemaakt. Er is ruimte om vragen te stellen.

U krijgt antwoord op vragen als:

  • Wat zijn mijn rechten en plichten in de WW?
  • Hoe ziet mijn financiële plaatje er uit na ontslag?
  • Op welke posten kan ik geld besparen?
  • Zijn er regelingen waarvoor ik in aanmerking kom?


Aanmelden voor bijeenkomst 'Financiën na ontslag'

In verband met de maatregelen rondom het corona virus bieden wij de bijeenkomsten zo veel mogelijk online aan. Als deelnemer krijgt u hiertoe per mail een uitnodiging om aan een videobijeenkomst deel te nemen.

Wij hopen op korte termijn weer fysieke bijeenkomsten te kunnen verzorgen. Zodra dit mogelijk wordt zullen wij dit op de website plaatsen.

Deelname is gratis. Door te klikken op een van onderstaande datums komt u op het aanmeldformulier voor de bijeenkomst. Een week van te voren krijgt u een definitieve bevestiging. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, belt u dan met 06 – 2333 5893 of mail naar Levensgebeurtenissen@U-Centraal.nl
Een paar weken na de bijeenkomst belt iemand van U Centraal u op om te horen hoe het met u gaat en of u nog vragen heeft.

De bijeenkomst 'Financiën na ontslag' wordt op de onderstaande datums altijd gegeven van 13.00 tot 15.00 uur.
Klik op onderstaande link(s) om in te schrijven