EmailTwitterFacebookLinkedInGoogle Plus One

Menu

Bijeenkomst 'Financiën na overlijden partner'


Als u uw partner (of andere dierbare) heeft verloren, kan het moeilijk zijn om tijd en aandacht vrij te maken voor financiële zaken. Waar moet u op letten, wat moet er allemaal geregeld worden en hoe voorkomt u financiële problemen. Als u hierbij behoefte heeft aan een steuntje in de rug, met name op financieel gebied, dan kunt u een gratis bijeenkomst 'Financiën na overlijden partner' volgen bij U Centraal.

In deze eenmalige bijeenkomst krijgt u informatie over welke regelingen en toeslagen er zijn. Hoe u geld kunt besparen. Welke zaken er geregeld moeten worden. En hoe u een overzicht maakt van uw inkomsten en uitgaven. Daarnaast biedt de bijeenkomst de mogelijkheid om mensen te spreken die hetzelfde hebben meegemaakt. Ook geeft een advocaat tips en voorlichting over erfrecht. Er is ruimte om vragen te stellen.

U krijgt antwoord op vragen als:

  • Hoe ziet mijn financiële plaatje er uit na het overlijden van mijn partner?
  • Op welke vaste lasten kan ik geld besparen?
  • Zijn er regelingen waarvoor ik in aanmerking kom?
  • Wat zijn de belangrijkste juridische zaken bij de afwikkeling van een erfenis?

De komende periode kunt u de bijeenkomst 'Financiën na overlijden partner' bijwonen op de volgende tijden:

  • Woensdagmorgen 10 juli, van 09:30-12:15 uur
  • Dinsdagavond 17 september, van 19:00-21:45 uur


Aanmelden voor bijeenkomst 'Financiën na overlijden partner'
Deelname is gratis. Door het klikken op een van de onderstaande datums komt u op het aanmeldformulier voor de bijeenkomst. Een week van te voren krijgt u een definitieve bevestiging. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, belt u dan met 06 – 23 33 58 93 of mail naar levensgebeurtenissen@u-centraal.nl
Een paar weken na de bijeenkomst belt iemand van U Centraal u op om te horen hoe het met u gaat en of u nog vragen heeft.

Klik op onderstaande link(s) om in te schrijven