EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Moed houden tijdens de Coronapandemie


We leven in een tijd van grote onzekerheid. Onze dagelijkse bezigheden zijn veranderd of zelfs stilgevallen.

Velen voelen dat hun dagen zinloos voorbij glijden of ze voelen zich geïsoleerd.

U Centraal biedt daarom een training aan: om de dagen gestructureerd door te komen, om positief te blijven en te ervaren dat je er niet alleen voor staat. 


Voor wie? 

Ben je in de afgelopen weken je zicht op de tijd kwijtgeraakt? Weet je niet hoe je je dagen moet vullen? En daalt je zelfvertrouwen daardoor? Zou je meer contact willen maar weet je niet hoe?

Als dit herkenbaar voor je is, meld je dan aan. Iedereen die graag praktisch aan de slag wil met de thema’s tijd, zelfvertrouwen en contact leggen is van harte welkom!

De training is toegankelijk voor een klein groepje mensen, omdat we online trainen. We gaan uit van maximaal 4 deelnemers. 

Wat doen we tijdens de training?

In deze training van 4 online bijeenkomsten bespreken we drie hoofdthema’s:

  • (Weer) grip krijgen op onze tijd: hoe deel ik mijn tijd in en hoe besluit ik wat ik ga doen?
  • Vriendelijk zijn voor jezelf: wat doet deze tijd met mij en hoe wil ik graag denken over mijzelf? Wat doe ik als er negatieve gedachten in me opkomen?
  • Contact leggen en onderhouden: contact houden terwijl je niet bij elkaar mag zijn, hoe doe je dat? En met wie? Welke positieve of negatieve gedachten heb je bij het leggen van contact? 

Na elke online bijeenkomst ontvang je van ons per e-mail een huiswerkopdracht. Deze bespreken we op de eerstvolgende bijeenkomst.

Hoe kan ik deelnemen en wanneer?

We starten geregeld nieuwe trainingsgroepen. Houd onze website dus in de gaten. Elke training bestaat uit 4 online bijeenkomsten van 120 minuten, inclusief een korte pauze.

De bijeenkomsten vinden plaats vanuit je eigen huiskamer. Het enige wat je hoeft te doen is op het afgesproken moment je e-mail openen. Je klikt dan op de uitnodiging van Microsoft Teams en je komt in de training. Na je aanmelding ontvang je van ons verdere uitleg .

·       Wil je deelnemen, maar ben je verhinderd op alle onderstaande data, meld je dan aan op de wachtlijst. Op het moment dat we meer dan 10 personen op de wachtlijst hebben staan, worden nieuwe data en dagdelen bekend gemaakt op deze site. Je ontvangt hiervan te zijner tijd bericht.

Kosten?

Deelname aan de training is gratis. Aanmelden kan door te klikken op de link onderaan de pagina

Vragen? Op kantoordagen tussen 10.00 en 12.00 kun je bellen naar Sanne Terpstra op: 06 20 97 69 64

Klik op onderstaande link(s) om in te schrijven