EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Online cursus: Moed houden tijdens de coronapandemie

 

We leven in een tijd waarin veel onzeker is: Hoe gaat het verder met deze coronacrisis? Behoud ik mijn baan? Kan ik mijn huis straks nog betalen? Wat betekent de klimaatverandering voor mij?

Allemaal grote vragen die ervoor kunnen zorgen dat u niet zo lekker in uw vel zit.Misschien gaat u piekeren, voelt u dat uw tijd zinloos voorbijglijdt of voelt u zich geïsoleerd van familie en naasten.

U Centraal heeft voor u een online training om de dagen gestructureerd door te komen, om positief te blijven en te ervaren dat u er niet alleen voor staat. 

 

 

Voor wie? 

Bent u in de afgelopen weken uw zicht op de tijd kwijtgeraakt? Weet u niet hoe u uw dagen moet vullen? En daalt uw zelfvertrouwen daardoor? Zou u meer contact willen maar weet u niet hoe?

Als dit herkenbaar is, meld u dan aan. Iedereen die graag praktisch aan de slag wil met de thema’s tijd, zelfvertrouwen en contact leggen is van harte welkom!

Wat doen we tijdens de training?

In deze training van 4 online bijeenkomsten bespreken we drie hoofdthema’s:

  • (Weer) grip krijgen op onze tijd: hoe deel ik mijn tijd in en hoe besluit ik wat ik ga doen?
  • Vriendelijk zijn voor jezelf: wat doet deze tijd met mij en hoe wil ik graag denken over mijzelf? Wat doe ik als er negatieve gedachten in me opkomen?
  • Contact leggen en onderhouden: contact houden terwijl je niet bij elkaar mag zijn, hoe doe je dat? En met wie? Welke positieve of negatieve gedachten heb je bij het leggen van contact? 

Na elke online bijeenkomst ontvang je van ons per e-mail een huiswerkopdracht. Deze bespreken we op de eerstvolgende bijeenkomst.

Hoe kan ik deelnemen en wanneer?

Hoe kan ik deelnemen en wanneer?

Waar: De bijeenkomsten vinden plaats vanuit uw eigen huiskamer. Het enige wat u hoeft te doen is op het afgesproken moment uw e-mail openen. U klikt dan op de uitnodiging van Microsoft Teams en u komt in de training. Na aanmelding ontvangt u van ons verdere uitleg.
AanmeldenAanmelden kan door te klikken op de groene link met ‘wachtlijst 31-12-2020’. U ontvangt bericht als er voldoende aanmeldingen zijn.
Kosten: Deelname aan de training is gratis
Informatie: Vragen? Op maandag, dinsdag en woensdag kunt u bellen tussen 10.00 en 12.00 naar Sanne Terpstra op: 06 20 97 69 64. E-mail kunt u sturen naar 

Kosten?

Deelname aan de training is gratis. Aanmelden kan door te klikken op de link onderaan de pagina

Vragen? Op kantoordagen tussen 10.00 en 12.00 kun je bellen naar Sanne Terpstra op: 06 20 97 69 64

Klik op onderstaande link(s) om in te schrijven