EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Moed houden tijdens de coronapandemie

We leven in een tijd waarin veel onzeker is: Hoe gaat het verder met deze coronacrisis? Behoud ik mijn baan? Kan ik mijn huis straks nog betalen? Wat betekent de klimaatverandering voor mij?

Allemaal grote vragen die ervoor kunnen zorgen dat u niet zo lekker in uw vel zit.Misschien gaat u piekeren, voelt u dat uw tijd zinloos voorbijglijdt of voelt u zich geïsoleerd van familie en naasten.

U Centraal heeft voor u een training om de dagen gestructureerd door te komen, om positief te blijven en te ervaren dat u er niet alleen voor staat. 

 

 

Voor wie? 

Bent u in de afgelopen weken uw zicht op de tijd kwijtgeraakt? Weet u niet hoe u uw dagen moet vullen? En daalt uw zelfvertrouwen daardoor? Zou u meer contact willen maar weet u niet hoe?

Als dit herkenbaar is, meld u dan aan. Iedereen die graag praktisch aan de slag wil met de thema’s tijd, zelfvertrouwen en contact leggen is van harte welkom!

Wat doen we tijdens de training?

In deze training van 4 bijeenkomsten bespreken we drie hoofdthema’s:

  • (Weer) grip krijgen op onze tijd: hoe deel ik mijn tijd in en hoe besluit ik wat ik ga doen?
  • Vriendelijk zijn voor jezelf: wat doet deze tijd met mij en hoe wil ik graag denken over mijzelf? Wat doe ik als er negatieve gedachten in me opkomen?
  • Contact leggen en onderhouden: contact houden terwijl je niet bij elkaar mag zijn, hoe doe je dat? En met wie? Welke positieve of negatieve gedachten heb je bij het leggen van contact? 

Na elke bijeenkomst ontvangt u van ons een huiswerkopdracht. Deze bespreken we op de eerstvolgende bijeenkomst.

Hoe kan ik deelnemen en wanneer?

Waar: De training vindt plaats in een ruime zaal aan het Pieterskerkhof. De zaal is goed geventileerd en we kunnen 1,5 meter afstand van elkaar houden. 
AanmeldenAanmelden kan door te klikken op de groene link onderaan deze pagina. Daar vindt u ook de data en de tijden van de training.
Kosten: Deelname kost20,00 euro en met een U pas 10,00euro
Wachtlijst: Wilt u deelnemen, maar bent u verhinderd op onderstaande data, meld u dan aan op de wachtlijst met datum 31-12-2020. U ontvangt bericht als er voldoende aanmeldingen zijn.
Informatie: Vragen? Op maandag, dinsdag en woensdag kunt u bellen tussen 10.00 en 12.00 naar Sanne Terpstra op: 06 20 97 69 64. E-mail kunt u sturen naar groepen@u-centraal.nl

Klik op onderstaande link(s) om in te schrijven