EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Bijeenkomst 'Financiën rondom pensioen'

Gaat u over een aantal jaar of misschien al binnenkort met pensioen of gaat u AOW ontvangen? Dan begint er een nieuwe fase in uw leven, waarbij er vaak veel dingen veranderen. Misschien wilt u nog wat blijven werken, of zoekt u een andere invulling van uw tijd. Ook op financieel gebied gaan er dingen veranderen. Wat betekent het pensioen voor uw inkomsten en uitgaven? Hoeveel geld heeft u straks te besteden en wat denkt u nodig te hebben?

Het is handig om u hier op voor te bereiden. In de bijeenkomst 'Financiën rondom pensioen' helpen wij u hier graag bij.
In deze eenmalige bijeenkomst krijgt u informatie over welke regelingen en toeslagen er zijn. Hoe u geld kunt besparen. En hoe u een overzicht maakt van uw inkomsten en uitgaven.
Daarnaast geeft een deskundige op het gebied van pensioen tips. Er is ruimte om vragen te stellen.

U krijgt antwoord op vragen als:

  • Hoe ziet mijn financiële plaatje er uit?
  • Wat moet ik regelen voor mijn pensioen?
  • Waar heb ik recht op als ik met pensioen ga?
  • Wat kan ik doen na mijn pensioen?


Aanmelden voor bijeenkomst 'Financiën rondom pensioen' 

In verband met de maatregelen rondom het Corona virus bieden wij tot 1 juni 2020 geen bijeenkomsten aan waarbij personen live bij elkaar komen. U kunt zich wel inschrijven voor een bijeenkomst. Wij zullen u dan telefonisch of per mail benaderen op welke wijze wij u het beste ondersteuning kunnen bieden (telefonisch, d.m.v. e-learning of via een online bijeenkomst).

Deelname is gratis. Door te klikken op een van onderstaande datums komt u op het aanmeldformulier voor de bijeenkomst. Een week van te voren krijgt u een definitieve bevestiging. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, belt u dan met 06 – 2333 5893 of mail naar Levensgebeurtenissen@U-Centraal.nl
Een paar weken na de bijeenkomst belt iemand van U Centraal u op om te horen hoe het met u gaat en of u nog vragen heeft.

De bijeenkomst 'Financiën rondom pensioen' wordt op de onderstaande datums altijd gegeven van 9.30 tot 12.30 uur.

Klik op onderstaande link(s) om in te schrijven