EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Bijeenkomst 'Financiën rondom pensioen'

Gaat u over een aantal jaar of misschien al binnenkort met pensioen of gaat u AOW ontvangen? Dan begint er een nieuwe fase in uw leven, waarbij er vaak veel dingen veranderen. Misschien wilt u nog wat blijven werken, of zoekt u een andere invulling van uw tijd. Ook op financieel gebied gaan er dingen veranderen. Wat betekent het pensioen voor uw inkomsten en uitgaven? Hoeveel geld heeft u straks te besteden en wat denkt u nodig te hebben?

Het is handig om u hier op voor te bereiden. In de bijeenkomst 'Financiën rondom pensioen' helpen wij u hier graag bij.
In deze eenmalige bijeenkomst krijgt u informatie over welke regelingen en toeslagen er zijn. Hoe u geld kunt besparen. En hoe u een overzicht maakt van uw inkomsten en uitgaven. Daarnaast geeft een deskundige op het gebied van pensioen tips. Er is ruimte om vragen te stellen.

U krijgt antwoord op vragen als:

  • Hoe ziet mijn financiële plaatje er uit?
  • Wat moet ik regelen voor mijn pensioen?
  • Waar heb ik recht op als ik met pensioen ga?
  • Wat kan ik doen na mijn pensioen?


Aanmelden voor bijeenkomst 'Financiën rondom pensioen' 

Wij houden ons volledig aan de corona regels. Dit betekent dat wij gebruik maken van een grote, geventileerde ruimte waarbij voldoende afstand gehouden kan worden.

Deelname is gratis. Door te klikken op een van onderstaande datums komt u op het aanmeldformulier voor de bijeenkomst. Een week van te voren krijgt u een definitieve bevestiging. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, belt u dan met 06 – 2333 5893 of mail naar Levensgebeurtenissen@U-Centraal.nl
Een paar weken na de bijeenkomst belt iemand van U Centraal u op om te horen hoe het met u gaat en of u nog vragen heeft.

De bijeenkomst 'Financiën rondom pensioen' wordt op de onderstaande datums altijd gegeven van 9.30 tot 12.00 uur.
Klik op onderstaande link(s) om in te schrijven