EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Met meer zelfvertrouwen solliciteren? Het kan!

Heb je al een aantal sollicitatie gesprekken gevoerd en merk je dat jij jezelf nog niet voldoende zeker kunt presenteren? Kom dan naar deze sollicitatievaardigheidstraining.

Samen met de andere deelnemers ga je vooral veel oefenen met het jezelf stevig presenteren in het sollicitatiegesprek. Je leert de Starr gespreksmethode toe te passen, die door veel personeelsfunctionarissen wordt toegepast in het gesprek. Door middel van feedback en tips op jouw verbale en non-verbale communicatie en op de inhoud van je verhaal, krijg je steeds meer inzicht in hoe het beter kan. En groeit je zelfvertrouwen.

Wat weet je na deze training?

  • Je weet hoe je overkomt in een sollicitatiegesprek.
  • Wat je zelf kunt doen om de eerste indruk zo positief mogelijk te maken.
  • Hoe jij jezelf krachtig kunt presenteren, doordat je weet wat jouw kwaliteiten zijn zowel in een privé- als in een werksituatie.      
  • Met toepassing van de Starr methode kun jij aan een werkgever zó een voorbeeld geven van een succesvolle actie in je vorige baan.

Aantal bijeenkomsten: 3

Locatie: Drift 11, Utrecht

Kosten: 15 euro, met U-pas 7,50 euro

Wanneer:  woensdagochten 5,12,19 februari 09:30-12:00 uur

Informatie: Sylvia Wolkdijk 06 - 22 37 67 07

Aanmelden: Door op onderstaande groene regel met de datum 31-12-2020 te klikken komt u bij het aanmeldformulier. Zodra u bent ingedeeld in een groep ontvangt u bericht. Mocht u tussentijds vragen hebben kunt u mailen met groepen@u-centraal.nl

Klik op onderstaande link(s) om in te schrijven