EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Bijeenkomst 'Financiën in de bijstand, slim omgaan met minder geld'

U heeft een bijstandsuitkering aangevraagd. Het kan zijn dat u straks een lager inkomen krijgt. Geldproblemen ontstaan vaak als u minder geld te besteden heeft. Hoe zorgt u dat u met minder inkomen toch rondkomt? De bijeenkomst 'Financiën in de bijstand, slim omgaan met minder geld' helpt u hierbij. Hier krijgt u informatie en tips om grip te houden op uw financiën.

U krijgt antwoord op vragen als:

  • Hoe maak ik een overzicht van mijn inkomsten en uitgaven
  • Welke regelingen en toeslagen zijn er voor mij?
  • Hoe kan ik geld besparen?
  • Wat zijn mijn rechten en plichten als ik werk vind?

De komende periode kunt u de bijeenkomst 'Financiën in de bijstand, slim omgaan met minder geld' bijwonen op de volgende tijden:

  • dinsdagmorgen 18 augustus, van 9:30-12:00 uur


Aanmelden voor bijeenkomst 'Financiën in de bijstand, slim omgaan met minder geld'

In verband met de maatregelen rondom het Corona virus bieden wij de bijeenkomsten zo veel mogelijk online aan. Als deelnemer krijgt u hiertoe per mail een uitnodiging om aan een videobijeenkomst deel te nemen.

Wij hopen op korte termijn weer fysieke bijeenkomsten te kunnen verzorgen. Zodra dit mogelijk wordt zullen wij dit op de website plaatsen.

Deelname is gratis. Door te klikken op een van onderstaande datums, komt u op het aanmeldformulier voor de bijeenkomst. Een week van te voren krijgt u een definitieve bevestiging. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, belt u dan met 06 - 23 33 58 93 of mail naar levensgebeurtenissen@u-centraal.nl. Een paar weken na de bijeenkomst belt iemand van U Centraal u op om te horen hoe het met u gaat en of u nog vragen heeft.
Klik op onderstaande link(s) om in te schrijven