EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

In 5 stappen naar meer sociale contacten en plezier

Zou je meer samen met anderen willen optrekken? Een fijn gesprek voeren of een nieuw contact willen aangaan? Vraag je je af hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Doe dan mee aan deze cursus die ja kan helpen je wens naar meer contacten waar te maken.

Je krijgt in de cursus vanuit 5 invalshoeken informatie over hoe je het aan kunt pakken. We praten over verschillende soorten vriendschappen en activiteiten, waardoor je meer zicht krijgt op wat voor soort contacten je graag wilt. Je krijgt tips op het gebied van communicatieve vaardigheden. Want als je weet op welke manier je het beste om kunt gaan met anderen, kun je ook echt in actie komen. Aan het einde van de cursus heb je een aantal stappen voor jezelf bedacht, die je vervolgens met de tips van de trainer zelf kunt uitvoeren. Je weet dan inmiddels ook dat er heel veel mogelijkheden zijn om nieuwe contacten op te bouwen of oude contacten weer op te pakken. En dan kun je weer met volle kracht vooruit. Klinkt dat aantrekkelijk? Meld je dan aan. Je bent van harte welkom!

Deze cursus is een samenwerking van U Centraal en Centrum Sociaal Vitaal

Aantal bijeenkomsten: 5

Locatie: Drift 11, Utrecht

Kosten: 25 euro, met U-pas 12,50 euro

Wanneer: Dinsdagmiddag 10,17,24,31 maart en 7,14 april van 13:30-16:00 uur

Informatie: Roos Wissink: 06 - 10786773

Aanmelden: Door op onderstaande groene regel met de datum 31-12-2020 te klikken komt u bij het aanmeldformulier. Zodra u bent ingedeeld in een groep ontvangt u bericht. Mocht u tussentijds vragen hebben kunt u mailen met groepen@u-centraal.nl

Klik op onderstaande link(s) om in te schrijven