EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Grip op financiën

Deze cursus is voor iedereen die meer grip on zijn of haar administratie wil krijgen. Ziet u als een berg op tegen die lastige documenten en berekeningen? U bent op deze cursus van harte welkom.

Inhoud van de cursus:

U leert op een begrijpelijke manier om de administratie bij te houden. U oefent zelf om in kaart te brengen wat u uitgeeft en wat u binnenkrijgt. Op deze manier kunt u met weinig geld toch meer doen. U maakt een totaaloverzicht van de uitgaven en de inkomsten. U krijgt tips om te besparen en om voordeliger uit te zijn. Verder krijgt u ook informatie over voorzieningen en toeslagen en leert u tijdens de cursus van de ervaringen van de medecursisten. 

Aantal bijeenkomsten:

Vijf bijeenkomsten van 2 uur. Het is de bedoeling dat u alle vijf lessen volgt. Wanneer u de eerste bijeenkomst verhinderd bent, maar de cursus nog wel wilt volgen, raden wij u aan contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen inschrijven voor een volgende cursus.

Kosten: Gratis

Locatie: Drift 11, Utrecht

Wanneer:

In verband met de maatregelen rondom het Corona virus bieden wij tot 1 september 2020 geen bijeenkomsten aan waarbij personen live bij elkaar komen. U kunt zich onderstaand inschrijven op de wachtlijst. Wij nemen dan contact met u op zodra er actuele data beschikbaar zijn. Mocht er mogelijkheid ontstaan om eerder dan 1 september bijeenkomsten aan te bieden, dan informeren wij u hier ook over.

Voor informatie is het team bereikbaar via 06 - 10 78 11 54 of per mail: finan-admin@u-centraal.nl
 

Klik op onderstaande link(s) om in te schrijven