Bijeenkomst 'Financiën na scheiding'


Heeft u te maken met een scheiding? Dan moeten er veel dingen worden geregeld. Ook financieel, en in een vaak emotionele periode in uw leven. Als u hierbij behoefte heeft aan een steuntje in de rug, met name op financieel gebied, dan kunt u een gratis bijeenkomst 'Financiën na scheiding' bij U centraal volgen.

Bij een scheiding veranderen inkomsten en uitgaven. Een scheiding brengt ook een hoop kosten met zich mee. Hoe voorkomt u geldproblemen? In deze eenmalige bijeenkomst krijgt u informatie over welke regelingen en toeslagen er zijn. Hoe u geld kunt besparen. En hoe u een overzicht maakt van uw inkomsten en uitgaven. Daarnaast biedt de bijeenkomst de mogelijkheid om mensen te spreken die hetzelfde hebben meegemaakt. Ook geeft een scheidingsadvocaat voorlichting over je rechten en plichten in een scheidingsproces. Er is ruimte om vragen te stellen.

U krijgt antwoord op vragen als:

  • Wat moet u regelen tijdens het scheidingsproces?
  • Hoe ziet mijn financiële plaatje er uit na scheiding?
  • Op welke posten kan ik geld besparen?
  • Zijn er regelingen waarvoor ik in aanmerking kom?

De komende periode kunt u de bijeenkomst 'Financiën na scheiding' bijwonen op de volgende tijden:

  • Woensdagavond 3 juli, van 19:00-21:45 uur


Aanmelden voor bijeenkomst 'Financiën na scheiding'

Deelname is gratis. Door het klikken op een van de onderstaande datums komt u op het aanmeldformulier voor de bijeenkomst. Een week van te voren krijgt u een definitieve bevestiging. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, belt u dan met 06 – 2333 5893 of mail naar Levensgebeurtenissen@U-Centraal.nl
Een paar weken na de bijeenkomst belt iemand van U Centraal u op om te horen hoe het met u gaat en of u nog vragen heeft.

Klik op onderstaande link(s) om in te schrijven