EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Dag van de Mantelzorg 2019

Gaat u mee naar de film?

Ziet u uzelf al heerlijk zitten in zo'n rode pluchen stoel met een schaaltje popcorn op schoot? Ja? Dat komt dan mooi uit, want op de Dag van de Mantelzorg 2019 is er een bioscoopzaal gereserveerd speciaal voor mantelzorgers in Utrecht. Welke film zal draaien is nog een verrassing. Dit sluit mooi aan bij het landelijk thema van de Dag van de Mantelzorg 2019: ‘Verras de Mantelzorger’.


Programma
Op 10 november hopen we u te verwelkomen in bioscoop Pathé Leidsche Rijn. Samen met andere mantelzorgers wordt u als VIP’s ontvangen met koffie, thee en een muffin (of iets lekkers). Dan gaat de film beginnen en zal een portie popcorn met fris niet ontbreken. Na de film is er voldoende gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een uitgebreide lunch.

Kosten
De dag wordt u gratis aangeboden als u mantelzorger bent en in Utrecht woont of als u voor iemand zorgt die in Utrecht woont. Het is wel nodig u van te voren aan te melden.

Meer informatie en aanmelden
Meld u bij voorkeur aan via de link onderaan de pagina. Begin november krijgt u een bevestiging en routebeschrijving. Heeft u vragen? Bel 030-2361740.

  • Datum: zondag 10 november
  • Tijd: 10.30 – 15.30 uur
  • Locatie: Pathé Leidsche Rijn
  • Adres: Berlijnplein 100, 3541 CM Utrecht

Begin november krijgt u een bevestiging en routebeschrijving. Heeft u vragen? Bel 030-2361740.

 

Klik op onderstaande link(s) om in te schrijven