EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Bijeenkomst 'Financiën na arbeidsongeschiktheid'

Heeft u te maken met arbeidsongeschiktheid (of bent u langdurig ziek)? Dan moeten er veel dingen worden geregeld. Ook financieel, en vaak in een emotionele periode in uw leven. Als u hierbij behoefte heeft aan een steuntje in de rug, met name op financieel gebied, dan kunt u een gratis bijeenkomst 'Financiën na arbeidsongeschiktheid' volgen bij U Centraal.

Bij arbeidsongeschiktheid krijgt u te maken met een lager inkomen. Hoe voorkomt u geldproblemen? In deze eenmalige bijeenkomst ontvangt u informatie over welke regelingen en toeslagen er zijn. Hoe u geld kunt besparen. En hoe u een overzicht maakt van uw inkomsten en uitgaven. Daarnaast biedt de bijeenkomst de mogelijkheid om mensen te spreken die hetzelfde hebben meegemaakt. Ook geeft een adviseur van het UWV tips en voorlichting. Er is ruimte om vragen te stellen.

 U krijgt antwoord op vragen als:

• Hoe ziet mijn financiële plaatje eruit?
• Wat zijn mijn rechten en plichten als arbeidsongeschikte?
• Wat is het verschil tussen de ziektewet, WIA, WGA, IVA en WW?
• Zijn er regelingen waarvoor ik in aanmerking kom?


Aanmelden voor bijeenkomst 'Financiën na arbeidsongeschiktheid'

In verband met de maatregelen rondom het Corona virus bieden wij tot 1 juni 2020 geen bijeenkomsten aan waarbij personen live bij elkaar komen. U kunt zich wel inschrijven voor een bijeenkomst. Wij zullen u dan telefonisch of per mail benaderen op welke wijze wij u het beste ondersteuning kunnen bieden (telefonisch, d.m.v. e-learning of via een online bijeenkomst).

Deelname is gratis. Door te klikken op een van onderstaande datums komt u op het aanmeldformulier voor de bijeenkomst. Een week van te voren krijgt u een definitieve bevestiging. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, belt u dan met 06 – 23 33 58 93 of mail naar Levensgebeurtenissen@U-Centraal.nl
Een paar weken na de bijeenkomst belt iemand van U Centraal u op om te horen hoe het met u gaat en of u nog vragen heeft.

De bijeenkomst 'Financiën na arbeidsongeschiktheid' wordt op de onderstaande datums altijd gegeven van 13.30 tot 16.15 uur.

Klik op onderstaande link(s) om in te schrijven