EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Bijeenkomst 'Financiën 18 jaar? Word geldwijzer!'

18 geworden? Gefeliciteerd, je bent nu volwassen! Nu ben je ook verantwoordelijk voor je eigen geldzaken. Hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat je verzekerd bent, je telefoon kan betalen en nog geld overhoudt voor een kopje koffie in een café?

Kom naar deze eenmalige bijeenkomst 'Financiën 18 jaar? Word Geldwijzer!' Helemaal gratis en gewoon in Utrecht.
Je krijgt praktische tips van U Centraal over je rechten en plichten rond geldzaken. Ook vertelt een jongere over haar ervaringen rondom geld en schulden.

De komende periode kun je de bijeenkomst 'Financiën 18 jaar? Word geldwijzer!' bijwonen op de volgende tijden:

  • Dinsdagavond 1 december, van 19:00 - 21:30 uur


Aanmelden gastles

Bent u docent en wilt u ook graag met uw leerlingen of studenten aan de slag met het thema 18 jaar worden en geldzaken? Tijdens en ook ná de week van het geld geven wij graag een gastles '18 jaar? Word geldwijzer!'. Voor meer informatie of aanmelden kunt u bellen met 06 - 2333 5893 of mail naar levensgebeurtenissen@u-centraal.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de gastles in te plannen.

Wij hebben de gastles inmiddels gegeven aan studenten van ROC Midden Nederland en MBO Utrecht en aan leerlingen van het CGU, Kranenburg Praktijkonderwijs en Unic


Aanmelden voor bijeenkomst 'Financiën 18 jaar? Word geldwijzer!'

Wij houden ons volledig aan de corona regels. Dit betekent dat wij gebruik maken van een grote, geventileerde ruimte waarbij voldoende afstand gehouden kan worden.

Deelname is gratis. Door te klikken op een van onderstaande datums kom je op het aanmeldformulier voor de bijeenkomst. Je kunt je ook aanmelden via WhatsApp op 06 2333 5893 of per mail via Levensgebeurtenissen@U-Centraal.nl. Een week van te voren krijg je een definitieve bevestiging. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, bel dan met 06 – 2333 5893 of mail naar Levensgebeurtenissen@U-Centraal.nl
Een paar weken na de bijeenkomst belt iemand van U Centraal je op om te horen hoe het met je gaat en of er nog vragen zijn.
Klik op onderstaande link(s) om in te schrijven